Изработване на динамичен уеб сайт с WordPress

Корпоративен уеб сайт, блог и портфолио с уникален адаптивен дизайн, лесен за управление административен панел и широка функционалност. Възможност за изграждане на многоезичен сайт, добавяне на функции.

Изработване на динамичен уеб сайт с WordPress

Процесът

  1. Събиране на информация от клиента. Проучване в съответния бранш и анализ на информацията. Изготвяне на задание.
  2. Проектиране на два различни варианта за адаптивен уеб дизайн по утвърденото задание. Консултации с клиента. Корекции на избран вариант.
  3. Програмиране на утвърдения дизайн проект като авторска WordPress тема за динамичен уеб сайт. Осигуряване на съвместимост с браузъри Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer 9+, Microsoft Edge. Инсталиране на WordPress, настройване на темата, добавяне на функционалности с плъгини, въвеждане на съдържание.
  4. Техническа поддръжка по желание - домейн абонамент, споделен хостинг план, редовен архив, отстраняване на проблеми, актуализиране на информация в сайта, инсталиране и обновяване на приложения (плъгини).

Желаете оферта?

Изготвяме индивидуални оферти според Вашите потребности и желания. Попълнете онлайн нашата анкета и ще получите Вашата оферта в срок до 24 часа!

Вземете оферта